Der findes et hav af brands på markedet når det kommer til gødning, men Plagron er helt bestemt et af de brands man ikke kommer uden om, netop fordi det virker og er til at betale for ”menneske penge”. Så har du endnu ikke prøvet dine planter af med gødning fra Plagron, så er det ikke for tidligt at starte 😊. Plagron er et rigtig godt gødningsmærke og har nogle rigtig spændende produkter som ingen andre har eller sammenlignet, det er det der gør Plagron så specielt efter min mening. 

Plagron er det nye i dag

Plagron har både NPK til coco, jord, Hydro og en algebaseret NPK-gødning – hvilket er helt unikt, de har selvfølgelig også en lang række af lækre additiver dertil. Plagron er ovenikøbet fremstillet og testet af videnskabsmænd, hvilket også gør det noget helt særligt og resultere i de har nogle enestående produkter. Jeg har både groet med deres Coco serie og Terra (jord) serie, med rigtig gode og forventningsfulde resultater. Jeg vil til en hver tid anbefale og stå inde for Plagron.

Terra bloom er et fantastisk gødningsmiddel, som gør sit arbejde fantastisk under blomstring fasen. Terra Bloom er egnet til jordblandinger og kan blandes i vand, sammen med andre næringsstoffer. Hvilket gør at man kan improvisere lidt når man bruger Terra Bloom. Plangrons Coco serie er 2 komponent, det vil sige at det kommer i flasker, A & B. Så der skal altså to flasker bestående af en part A og en part B, til at udgøre hele arrangementet i en ”fuld” NPK-gødning. Plangrons Coco serie er stærk koncentreret minirealbaseret, som kan anvendes både i vækstfasen og i blomstring fasen.

Den bedste forhandler i dag

Hvilket er lækkert da man ikke behøver at bruge penge på flere flasker gødning og det gør det også nemt at gøde. Hvis nu man er ny gro’er eller ikke har prøvet Plagron før. Jeg har tilføjet Plagrons Seedbooster til mit gødning program. Fordi at jeg godt kunne tænke mig at se om det gjorde nogen form for forskel,

jeg må ærlig talt indrømme at det er tydeligt. Både på rødder og stilk, at denne Seedbooster sætter gang i et eller andet. Fordi både min stilk og rødder gik helt amok efter jeg brugte den. Jeg anbefaler dog at man gøder uden Seedbooster første gang man bruger Plagron. Så man får et indblik og bedre foran til mærket og den grundgødning man bruger. Varmeste anbefalinger her fra en meget stor Plagron fan