Jeg kan ligeså godt være ærlig fra start af. Jeg er klovn. Nej, jeg er en kæmpe klovn. Jeg smækkede mig ude igår da jeg skulle ud med skraldespanden. Det var ligesom alle andre dage i denne uge 400 grader, mindst. Derfor havde jeg mine vinduer stående på klem, og da jeg skulle ud med skraldespanden stod jeg pludselig der i  underbukser og morgenkåbe uden telefon eller noget andet, og var låst ude.

Låsesmed Værløse

Ind til naboen

Eftersom at jeg rendte rundt, kun i underbukser og morgenkåbe (ja, jeg havde bare tæer) måtte jeg ind til naboen for at få hjælp til at ringe, efter låsesmeden i Værløse. Jeg kunne heldigvis også få en kop kaffe imens jeg ventede. Min nabo er cirka samme alder som mig, og hun morede sig gevaldigt over at jeg kom gående i underbukser og spurgte om hjælp. Heldigvis. I disse krænkelses tider var det snart en 50/50 om der blev ringet efter låsesmeden eller politet. Jeg vandt heldigvis i det lotteri.
Jeg skal så lige love for at låsesmeden tager ved, når det kommer til betaling. Jeg måtte af med 1200kr kontant afregning, fordi at det var weekend.

Lidt godt kom der faktisk ud af episoden. Jeg skal faktisk på date med min søde, behjælpsomme nabo i næste weekend.

Imens låsesmeden var her, shoppede jeg tøj online. Du kan læse min artikel om billigt tøj online til kvinder

Den lokale Låsesmed i Værløse

Jeg kan roligt sige lige nu, at jeg meget gerne vil anbefale denne skønne Låsesmed værløse. Og det er uden tvivl fordi at jeg har haft en positiv oplevelse med dem. Her har de sørget for at jeg er kommet godt i gang med rigtig mange forskellige ting. Derfor så er det utrolig vigtigt for mig at give denne oplevelse videre til andre der står i samme situation. Her kan jeg nemlig roligt anbefale denne virksomhed idet de forstår sig på at levere varen til dig. Det er noget som de er gode til.